fbpx

Usluge

Izrada sajtova, Internet Marketing, SEO optimizacija

IZRADA SAJTOVA

UndiWeb tim bavi se izradom sajtova više od 6 godina. Koristimo dizajn rešenja najboljih svetskih dizajnera. Dokazno najbolji! To znači da kupujemo gotov dizajn, a na taj način štedimo i vreme i novac. Sajtovi su ne samo vizuelno lepi već i veoma funkcionalni. A jedno bez drugog, složićete se, nikako ne ide.

INTERNET MARKETING

Internet marketing je sigurno marketing broj jedan u svetu, a Google Ad Words verovatno najefektivniji način online oglašavanja putem Google pretrage i (ili) partnerskih sajtova. Pored AdWords-a i Facebook reklamiranje je sve značajnije.

SEO OPTIMIZACIJA

Optimizacija sajta je proces koji se obavlja radi indeksiranja sajta na Google i drugim pretraživačima radi što bolje pozicije sajta ( pozicioniranje sajta, rangiranje sajta). Grubo govoreći SEO je bitan za to na kom ste i na kom ćete mestu biti kada Vas neko potraži na Google.

Takođe, radimo i...

Sa Internet prodavnicom, Vaš posao neće stati ni jednog trenutka. Bićete dosupni za klijente 24 časa dnevno, a samim tim možete znatno uvećati prihod i povećati obim poslovanja.

Web Prodavnice
Izrada internet prodavnice podrazumeva da na sajtu imate bazu sa unetim artiklima za prodaju, svaki artikal može da ima svoje slike, detaljan opis artikla, cenu i način dostave, plaćanja ili preuzimanja robe.

Posebna usluga u izradi sajtova je Logo dizajn. U slučaju da još uvek nemate svoj Logo, zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas.

LOGO DIZAJN
Web dizajn često obuhvata mnogo širi spektar usluga u kojem Logo dizajn igra važnu ulogu web elementa. Putem pravilnog i atraktivnog dizajna logoa (logotipa) omogućujete Vašim posetiocima sajta da lako prepoznaju vašu delatnost.

UndiWeb pored svih propratnih usluga po pitanju sajtova, radi tj. priprema za štampu i vizit kartice.

VIZIT KARTICE
U zavisnosti od vrste vašeg poslovanja dizajniraćemo vizit kartice, koje će pravilno ispratiti Vaše poslovanje... Takođe, ukoliko je potrebno možemo pored dizajna tj. pripreme za štampu kartice i odštampati, a onda ih i poslati Vama tj. na adresu koju nam dostavite.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići se koriste za analizu i unapređenje korisničkog iskustva i pomažu nam da se ova veb lokacija poboljša.