fbpx
UNDIWEB

UndiWeb tim se bavi izradom sajtova za mala i srednja preduzeća. Ukoliko želite da se vaš sajt istakne, na pravom ste mestu.

Ukratko o nama

UndiWeb pored izrade i implementacije sajtova nudi i sve prateće usluge koje će pomoći u unapređenju vašeg poslovanja. Radimo sve što je potrebno da vaša kompanija postigne još veći uspeh. Implementacija web sajta, izgradnja identiteta firme, kao i vođenje Internet kampanje, samo su neke od usluga koje vam pružamo, a koja brzo donose pozitivne rezultate.

Sve Funkcionalnosti

Svi naši sajtovi dolaze u paketu sa manje-više svim funkcionalnostima (Google Analitika, Kontakt Forma, Galerija…). Mi nemamo čuvene pakete i te funkcionalnosti ne naplaćujemo dodatno.

Moderan Sajt

Svi naši sajtovi su odrađeni po poslednjim standardima kada je oblast Web Dizajn u pitanju. Tu pre svega mislimo na dizajn ali i funkcionalnost sajta. A jedno bez drugog, složićete se, ne ide.

Zadovoljni Klijenti

Nije naše da se hvalimo, a ni Vama garancija naše stručnosti i pouzdanosti, zato pre nego što nas angažujete budite slobodni da pozovete one kojima smo do sada radili sajtove i da se uverite u ovu konstataciju.

Naši Radovi
Popunite polja ispod i kontaktirajte nas još danas.


  OSNOVNI

  189 €

  STANDARDNI

  od 249 €

  NAPREDNI

  od 299 €

  Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići se koriste za analizu i unapređenje korisničkog iskustva i pomažu nam da se ova veb lokacija poboljša.