UndiWeb Usluge

Izrada sajtova, Web dizajn, SEO, Hosting, Domen, prijavljivanje na društvene mreže, Internet Marketing...


UndiWeb
Web Dizajn

UndiWeb koristi dizajn rešenja najboljih svetskih dizajnera. Dokazno najbolji! To znači da kupujemo gotov dizajn, a na taj način štedimo i vreme i novac. Sajtovi su ne samo vizuelno lepi već i veoma funkcionalni. A jedno bez drugog, složićete se, nikako ne ide.

UndiWeb
Internet marketing

Internet marketing je sigurno marketing broj jedan u svetu, a Google Ad Words verovatno najefektivniji način online oglašavanja putem Google pretrage i (ili) partnerskih sajtova. Pored AdWords-a i Facebook reklamiranje je sve značajnije.

UndiWeb
SEO Optimizacija

Optimizacija sajta je proces koji se obavlja radi indeksiranja sajta na Google i drugim pretraživačima radi što bolje pozicije sajta ( pozicioniranje sajta, rangiranje sajta). Grubo govoreći SEO je bitan za to na kom ste i na kom ćete mestu biti kada Vas neko potraži na Google.

Radimo i...

Web Prodavnice

Sa Internet prodavnicom, Vaš posao neće stati ni jednog trenutka. Bićete dosupni za klijente 24 časa dnevno, a samim tim možete znatno uvećati prihod i povećati obim poslovanja.

Izrada internet prodavnice podrazumeva da na sajtu imate bazu sa unetim artiklima za prodaju, svaki artikal može da ima svoje slike, detaljan opis artikla, cenu i način dostave, plaćanja ili preuzimanja robe...

Logo Dizajn

Posebna usluga u izradi sajtova je Logo dizajn. U slučaju da još uvek nemate svoj Logo, zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas.

Web dizajn često obuhvata mnogo širi spektar usluga u kojem Logo dizajn igra važnu ulogu web elementa. Putem pravilnog i atraktivnog dizajna logoa (logotipa) omogućujete Vašim posetiocima sajta da lako

prepoznaju vašu delatnost.

Vizit Kartice

UndiWeb pored svih propratnih usluga po pitanju sajtova, radi tj. priprema za štampu i vizit kartice. U zavisnosti od vrste vašeg poslovanja dizajniraćemo vizit kartice, koje će pravilno ispratiti Vaše poslovanje...

Takođe, ukoliko je potrebno možemo pored dizajna tj. pripreme za štampu kartice i odštampati, a onda ih i poslati Vama tj. na adresu koju nam dostavite.